Hög på hus?

I fredags läste jag en artikel i Metro med nyhetsprofilen Alexander Norén. Han har tydligen skrivit en bok om vår bostadshets. Boken heter hög på hus och går igenom det mesta inför ett husköp vad jag förstår. I Artikeln kan vi läsa om när han var på visning av ett radhus och att kändisen Fredrik Wikingsson var på samma visaning. Han menar på att detta triggade upp det annars så vanliga lilla radhuset till någonting extra. Nedan ett utsnitt ur artikeln.

“Nästa steg skulle kanske bli att hyra in kändisar?

Alexander Noréns svar
– Absolut. Man har ju till och med börjat lägga in statister i fotograferingarna. Det var ett gammalt hus som skulle säljas med svartvita bilder på inhyrda skådespelare i sekelskifteskläder. Nästa logiska steg är faktiskt att ha människor på visningen som ska skapa känslan av en viss livsstil för målgruppen”. Skrivet av Peter Lindholm

Nedan ser vi ett bra exempel på detta från Fantasic Frank. Det ger ju verkligen en känsla till bostaden. Vad tycker ni, hiss eller diss med Statister? Eller att hyra in kändisar? Är det nästa steg?

Foto: Fantastic Frank

 

This entry was posted in Apartments/lägenheter, Styling. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hög på hus?

  1. Anna-Karin says:

    Det där med att få en kändis till visningen kan nog vara ett väldigt smart drag. När det gäller Fantastic Frank tycker jag personligen det är en rolig idé och dom har ju fått väldigt mycket uppmärksamhet p.g.a detta också, men jag kan tänka mig att i vissa delar av landet skulle inte detta funka alls.

    • kakan says:

      Hej! Vad roligt att du hittade hit. Ja absolut. Det är ett smart drag av Fantastic Frank.

  2. The colour of the kitchen chairs are just fantastic with teak!