Planlösning i skala 1:1

Konstnären Maider López har ritat linjerna och planlösningen till ett framtida husbygge i Spanien. Här kan framtida hyresgäster på ett lekfullt och ovanligt sätt få en känsla för rummens storlek redan innan husbygget har börjat. När jag såg det här gick mina tankar genast till min barndom. När snön låg tätt på marken brukade jag och mina syskon rita upp planlösningar och rum i snön. Vi inredde rummen med möbler av snö och lekte att vi bodde i husen.

Foto: Via Maider López

This entry was posted in Art and artists/Konst, Inspiration, Interior/inredning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Planlösning i skala 1:1

  1. David says:

    Kul, gillar idéen! Skulle varit en extra dimension att haft stenciler av möbler som man som besökare kunde lägga ut på marken, och testa möblera rummen med också.

    • kakan says:

      Ja verkligen en rolig idé. Absolut, man skulle nog få en större förståelse för rummens storlek också.