Projekt: Byggare Bob

Jag håller på med ett projekt till balkongen, jag har känt mig som byggare Bob när jag mätt, sågat, fixat och donat. Dessa är nu målade i svart och ligger i detta nu på torkning. Ni får snart veta mer och så hoppas jag att det blir bra.

Foto: Kakan, kakform

This entry was posted in Green and garden/Trädgård. Bookmark the permalink.

3 Responses to Projekt: Byggare Bob

 1. Vilket spännande projekt, nu blir jag nyfiken!

  Svar:
  Härligt att du fick tag i potatisen. Jag är dålig på att se på tv så det har jag helt missat. Det går framåt med min odling. Det är fullt med tomater, chiliplantan växer så det knakar och melonplantan lever den också :)

  • kakan says:

   Svar: Nu finns resultatet uppe för beskådning. Vad roligt med egen odling.

 2. Pingback: Projekt: klart |