Sthlm furniture and light fair

Vi avslutar veckan med ett smakprov från Stockholm furniture and light fair. Kasthall bjöd på styling av Lotta Agaton, tittskåp med exemplarisk avvägning av accenter. Jag gillar den glittriga mattan! I ett av skåpen ser vi den fina pyramiden som finns att köpa i Lottas igen butik, design av Anna-Lena om jag minns rätt. Tänkt att jag kommer att ha henne som lärare. Jag hoppas av jag inte blir fullständigt starstruck och tappar talförmågan. Bilder av Trendenser.

Ire bjöd på inspirerande moodboards, styling Emma Olbers.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.

This entry was posted in Inspiration, Interior/inredning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sthlm furniture and light fair

  1. =)

    Kul att träffas idag!
    Ses fredag igen – nya utmaningar!

    Må gott i veckan

    Maliin