Zetas i helgen

I helgen besökte jag Zetas trädgård vid kungens kurva i Stockholm. De har en jättemysig butik med inredning och växter och ett minst lika mysigt fik på området, dessutom har de ett brett växtsortiment, här kan jag spendera ett antal timmar utan problem. Det är semestertider och inläggen blir därför allt glesare. Jag hoppas att ni har överseende med detta.

Foto: kakan, kakform.se

This entry was posted in Green and garden/Trädgård, Interior/inredning. Bookmark the permalink.

4 Responses to Zetas i helgen

 1. Tack för tipset! Det lät som ett härligt ställe att strosa runt på.

  Svar:
  Tack så mycket!

 2. Jag har funderat på att åka dit flera gånger, men det har aldrig blivit av tyvärr. Men nu blev jag verkligen sugen, så det får bli en tripp dit så fort vädret blir lite bättre. Har du provat Ulriksdals trädgård i Solna? Också mysigt!

  • kakan says:

   Vad roligt att jag kan inspirera. Ja jag har även varit i ulriksdahl, dock inte på sommaren. Men det är otroligt fint där.

 3. Pingback: Lodgestol |