Om oss


Vår passion för bakning och sötsaker är själva hjärtat av Kakform.se. Vi är ett dedikerat team av bakentusiaster som älskar att dela med oss av vår kunskap och upplevelser till dig.

På Kakform.se strävar vi efter att vara din pålitliga guide och inspirationskälla i allt som rör bakning och godsaker. Vi vill hjälpa dig att skapa magi i köket och ge dig verktygen och kunskapen för att lyckas med dina bakverk och efterrätter.

Vårt bibliotek av recept är noggrant sammanställt och innehåller allt från klassiska favoriter till innovativa och spännande smakkombinationer. Vi vill hjälpa dig att utforska nya smaker, testa olika tekniker och låta din kreativitet flöda fritt.

Utöver recepten erbjuder vi också användbara tips och tricks för att underlätta din bakning. Vi delar med oss av våra erfarenheter, knep och metoder som vi har lärt oss längs vägen. Vi vill att du ska känna dig trygg och inspirerad att ge dig in i bakningens värld och våga prova på nya utmaningar.

För oss är rätt utrustning avgörande för att uppnå fantastiska resultat. Därför har vi noggrant valt ut ett sortiment av kakformar och tillbehör av hög kvalitet. Vårt mål är att erbjuda dig de verktyg du behöver för att skapa vackra och professionella bakverk, oavsett om du är en erfaren bagare eller nybörjare.

Vi tror att bakning handlar om att dela glädje och skapa minnesvärda stunder. Vi hoppas att Kakform.se blir din go-to plats för inspiration, kunskap och gemenskap inom bakning. Vi välkomnar dig att vara en del av vår härliga gemenskap och ser fram emot att följa med dig på ditt söta äventyr. Tillsammans ska vi skapa magi i köket och sprida glädje genom våra bakverk och godsaker.